30 d’oct. 2013

24-O Mobilitzacions a Granollers i Mollet en defensa de les pensions

El passat 24 d´octubre van celebrar-se dues manifestacions en defensa de les pensions a Granollers i Mollet. A la capital de la comarca, una seixantena de persones acudien a la crida feta per la nostra assemblea, Arran, Cooperativa Integral, la CUP, el CP l´Esquerda i els sindicats CGT i CNT.

Durant la manifestació que va transcórrer pels principals carrers de la ciutat, van ser constants les crides a defensar les pensions i a no resignar-se davant del context de crisi que estem patim la majoria de la població.

A la capital baixvallesana, prop d´un miler de persones acudien a la convocatòria realitzada per la Comissió de Jubilats i Pensionistes en defensa de les pensions. S´ha de destacar la gran presència de manifestants, i la gran quantitat d´organitzacions que s´hi van adherir a la mateixa ( Assemblea Popular, CGT, sindicats majoritaris, partits polítics,etc ).

Tot i que per a nosaltres, no deixa de ser sorprenent, que els sindicats CCOO i UGT ( els mateixos que van recolzar la jubilació als 67 anys! ) ara es presentin com a defensors de les pensions...

Recordem que des d´aquesta assemblea, feiem una crida a particpar a les mobilitzacions de Mollet i Granollers, i valorem de forma positiva, que centenars de persones a la nostra comarca hagin sortit al carrer a defensar les pensions.

Ens veiem pels carrers!


Assemblea Llibertària del Vallès Oriental

Fotos concentració Granollers







Recull de premsa de la jornada

Nació digital Granollers

Contrapunt

Digital Vallès

Entrevista al nostre company Lluís Guix a Ràdio Granollers

Vallès Visió minut 06:48

Video del Seminari Taifa en defensa de les pensions