15 de maig 2011

Mobilitzacions pels serveis Públics al Vallès Oriental




Aquesta setmana s´han dut a terme diverses mobiltzacions de treballadors/es dels diversos serveis públics per denunciar les retallades per part del govern de CiU.

El dimecres 11 d´Abril en diverses localitats de la comarca com Mollet o Caldes de Montbui es feien concentracions per part de mestres que denunciaven el què suporà ( i està suposant! ) les retallades en l´ambit educatiu ( reducció de plantilles, etc).

Al mateix dia, i organitzada pel Comitè d´Empresa de l´Hospital de Granollers unes 700 persones es manifestaven pels carrers de la ciutat per denunciar tota la política d´atacs contra la sanitat ( tancament de quirofans, acomiadaments..). En la mateixa manifestació, no deixa de ser curiosa la presència de representants del PSC. Quan aquest partit polítc està duent a terme els majors atacs contra la classe treballadora  ( reforma laboral i de les pensions, baixades de sous, etc ) dels últims anys.

Al dia següent a Mollet, convocada per la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès unes 400 persones es manifestaven per denunciar les retallades al voltant d´un 10% a l´Hospital de Mollet. A l´igual que la de Granollers no va deixar de ser curiosa la gran presència de membres d´algunes formacions polítiques de l´anterior tripartit. I l´interès de CCOO i UGT en mobilitzar-se exclussivament contra les retallades de la Generaliat, i no voler dir res respecte les polítiques del govern central contràries als interessos dels treballadors/es, i què, en molts casos tenen la cobertura d´aquestes organitzacions "sindicals".

Des d´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental recolzem la lluita i la mobilització com a eina per aturar els atacs dels diferents governs i poders financers. És per això, que fem una crida a tothom a participar a l´assemblea que s´ha convocat el proper dimecres 18 de Maig al restaurant-llibreria Anònims de Granollers per intentar donar una resposta unitària a tots els atacs que estan patint els serveis públics.